SIKA

Solutii SIKA pentru casa ta

Solutii Stika pentru casa ta

PAVAJE SI BORDURI

Materiale de constructie

Mobila

Tavan casetat

Produse si servicii

Cum cumpar ?

PROCEDURA DE PLASARE A COMENZILOR:

 

Pentru a face o comanda online este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

 

1. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati si apasati pe numele sau pe poza produsului . Se va deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a produsului . 

 2. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul ADAUGA IN COS.  Produsele comandate se pot vizualiza trecand cursorul peste butonul din dreapta sus COSUL MEU. Apasand butonul VEZI COS se va deschide cosul d-voastra de cumparaturi.

3. Pentru a continua cumparaturile, apasati CONTINUA CUMPARATURI. Pentru finalizarea comenzii, apasati butonul COMANDA.

 4. Urmatoarea fereastra care se deschide va cuprinde un formular cu datele de livrare,  datele de inregistrare, termenii si conditiile de transport. De asemenea, aveti posibilitatea trimiterii unor observatii legate de comanda ( telefon prealabil livrarii, un anumit interval orar de livrare etc). Dupa introducerea datelor si acceptarea conditiilor de transport, apasati butonul COMANDA.  

 5.  In momentul receptionarii comenzii de catre noi, veti primi automat pe e-mail un mesaj cu produsele comandate si datele de livrare. In cel mai scurt timp, veti fi contactat de un agent  de vanzari elixdanonline.ro pentru discutarea comenzii .