SIKA

Solutii SIKA pentru casa ta

Solutii Stika pentru casa ta

PAVAJE SI BORDURI

Materiale de constructie

Mobila

Tavan casetat

Produse si servicii

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Livrarea

Livrarea produselor are o arie de extindere regionala. Elixdan Prod Com Impex SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna.

 

Plata

Plata produselor comandate se poate efectua  la livrarea produselor . Elixdan Prod Com Impex SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal , card sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Elixdan Prod Com Impex SRL la adresa de e-mail contact@elixdanonline.ro Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contulElixdan Prod Com Impex SRL.  Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Elixdan Prod Com Impex SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Elixdan Prod Com Impex SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@elixdanonline.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.